Skip to content
Satakylät

Tervetuloa kyliin!

Avoimet kylät

AVOIMET KYLÄT – OPEN VILLAGES DAY IN HÄME 13.6.2020

 

Avoimet kylät -päivää vietetään jälleen kesäkuun toinen lauantai 13.6.2020.           

Tapahtumia on 13.6.2020 näillä kylillä, ja vielä ilmoittautuu mukaan lisää kyliä.

Ypäjänkylä, Peräjoki, Letku, Vojakkala, Topeno, Salonkylä, Läyliäinen, Nummenkylä, Kaloinen, Kouvala, Sattula, Keikkala, Tuittula, Alvettula, Vihavuosi, Tuulos, Turkhauta, Hikiä, Mommila-Hietoinen
(Ilmoittautumistilanne 19 kylää 27.3.2020)

Open Villages Day in Häme 13.6.2020

On the Open Villages Day in Häme about 40 rural communities open their doors for visitors to come and enjoy the village life and program. Thousends of volunteers all over in Häme and whole Finland organise the Day each year on a Saturday in early June. Find your own villages of interest and plan your route!
Program of all villages in Häme will be here at the beginning of may with a map application.

 

Avoimet Kylät -päivä on valtakunnallinen tapahtumapäivä, jona sadat kylät ympäri Suomen kutsuvat tutustumaan toimintaansa ja järjestävät tapahtumia. Päivän järjestävät yhteistyössä Suomen Kylät ry, maakunnalliset kyläyhdistykset ja paikalliset yhdistykset ja aktiivit.

Avoimet Kylät -päivän tarkoituksena on lisätä kylätoiminnan tunnettavuutta ja esitellä kylien monipuolista toimintaa. Kylillä on siis avoimet ovet. Kyläpäivänä on oiva tilaisuus tutustua kylän talo- ja tonttitarjontaan, toimintaan sekä palveluihin, mikäli mielessä siintää ajatus muutosta kylään. Toisaalta Avoimet Kylät -päivänä voi tehdä myös mukavan kesäisen kiertoajelun maaseudun maisemiin.

Päivän valtakunnalliset sivut löytyvät osoitteesta www.avoimetkylat.fi.

Hämeen Kylät koordinoi päivää Kanta-Hämeen maakunnassa ja Suomen Kylät valtakunnallisesti.

Kanta-Hämeen Avoimet Kylät-päivän kartan ja kylien tapahtumatietolehtisen vuodelta 2019 voit katsoa täältä.

 

Avoimet kylat kantahameessa