Siirry sisältöön
Satakylät

Avoimet kylät 2023

Avoimet Kylät lauantaina 10.6.2023 –
Tervetuloa kylille!

 

Lähde Avoimet Kylät -päivänä kesäiselle kierrokselle ihaniin kyliimme!

Alvettula, Etelä-Hattula, Haminankylä, Hauhontausta, Iittala, Kaloinen, Lautsia, Lepaa, Letku, Liesjärvi, Läyliäinen, Matku, Mommila, Nummenkylä, Palikkala, Peräjoki, Pilpala, Pirttikoski, Ryttylä, Salonkylä, Sappee, Sattula, Susikas, Tyrvännönniemi, Vihavuosi, Vojakkala, Vähikkälä, Ypäjänkylä ja … koko Suomessa yli 600 kylätapahtumaa

 

Katso tapahtumien tiedot:
Avoimet Kylät -tapahtumakartta täältä

 

Avoimet kylät -päivä järjestetään 10.6.2023 valtakunnallisesti jo yhdeksättä kertaa. Päivän tavoitteena on lisätä kylämatkailua ja samalla tuoda parrasvaloihin kylien monipuolista toimintaa. Tapahtumissa esitellään kyliä matkailijoille ja uusille mahdollisille asukkaille. Olet tervetullut ihaniin kyliimme!

Avoimet kylät -päivänä kylät avaavat ovensa ja järjestävät vierailijoille monipuolista ohjelmaa. Ohjelmassa on sekä perinteisiä pihakirppiksiä ja talkoita että paikallisia erikoisuuksia. 

Avoimet Kylät -päivän järjestävät paikalliset kyläyhteisöt ja aktiivit, Suomen Kylät ry ja maakunnalliset kyläyhdistykset. Hämeen Kylät ry koordinoi päivän järjestelyjä Kanta-Hämeessä tänäkin vuonna.

Tapahtuman käytetään aihetunnisteita: #avoimetkylät #ylpeydelläkylästä #TeeSeKylillä

Tästä linkistä pääset valtakunnalliselle sivulle  www.avoimetkylat.fi

 

Tervetuloa kylille!

 

Kanta-Hämeen alueella Avoimet Kylät

-tapahtumien järjestäjille löytyy ohjeita ja apua TÄSTÄ.