Siirry sisältöön
Satakylät

asumiskokeilu

Polku kylään -asumiskokeilussa asutte viikon 1.-8.9.2023 ilmaiseksi Alvettulan kylässä idyllisen Bobackan pihatuvassa. Räätälöimme teille Päiväni kyläläisenä -ohjelman ja autamme löytämään tarjolla olevat asumisratkaisut. Viikon aikana tutustutte kiinnostuksenne mukaan kyläkouluun, päivähoitoon, harrastusmahdollisuuksiin, ympäröivään luontoon ja kyläläisiin.

Katso Alvettula – Päiväni kyläläisenä -esite

Polku kylään -asumiskokeiluun osallistuvien kanssa sovitaan yksityiskohdista ja viikon ohjelmasta etukäteen valitun perheen toiveet huomioon ottaen. Kokeiluviikko päättyy yhteiseen kahvitteluun ja loppuhaastatteluun.

Lomakkeen täyttäminen ei vielä sido teitä mihinkään. Valinta tapahtuu lomakkeiden perusteella erikseen sovittujen etähaastattelujen jälkeen. Hakuaika on 6.8.2023 asti.

HAE mukaan asumiskokeiluun Alvettulaan tällä lomakkeella

https://forms.gle/yZxHWEurxRvBiR2f7

Asumiskokeilu toteutetaan ensisijaisesti ajanjaksolla 1.-8.9.2023 mutta voit myös esittää sinulle paremmin sopivan ajankohdan syyskuussa.
Lisätietoja asumiskokeilusta
Polku kylään -hanke Elina Leppänen 0400 944868 kylaasiamies@hameenkylat.fi

 

Tutustu Alvettulan kylään

Katso idylliset majoituspaikat Alvettulassa

Lue lisää Polku kylään -hankkeesta

 

 

Bobackan pihatupa toivottaa sinut tervetulleeksi asumaan Alvettulaan sinulle parhaiten sopivalla ajalla! Lue lisää ja katso varauskalenteri