Siirry sisältöön
Satakylät

Hämeen Kylät uutiskirje joulukuu 2023

Joulukuun uutiskirjeellä toivotamme sinulle Hyvää Joulua ja kiitämme yhteistyöstä tänä vuonna. Kyläturvaa älykkäästi – etsimme pilottialueita, kyliä, pitäjiä ja kuntia verkostohankkeeseen. Ennakkotietoa tammikuun tilaisuuksista. Kiitokset kaikille talkoolaisille Avoimet Joulukylät -tapahtumista!  Lue ajankohtaiset meiltä ja kumppaneiltamme. Lue uutiskirje klikkaamalla tästä.

Lue lisää

Hämeen Kylät uutiskirje marraskuu 2023

Marraskuun uutiskirjeessä on sinulle paljon asiaa koottuna. Kuusjoenkulma – Hämeen Vuoden Kylä kutsuu avantosaunaan. Kylä yhteisönä turvallisuutta tuomassa on teemana ennen yhdistyksemme syyskokousta. Olemme myös hakeneet valmistelurahaa kyläturvallisuuden kehittämiseen Kanta-Hämeessä. Tehdään yhdessä kyliä näkyväksi Avoimet Joulukylät -tapahtumilla. Lue ajankohtaiset meiltä ja kumppaneiltamme. Lue uutiskirje klikkaamalla tästä.

Lue lisää

Hämeen Kylät uutiskirje lokakuu 2023

Lokakuun uutiskirjeessä jälleen paljon asiaa koottuna.  Tehdään yhdessä kyliä näkyväksi Avoimet Joulukylät -tapahtumilla. Polku kylään -hankkeemme välituloksia esitellään valtakunnallisilla kyläpäivillä 1.11. ja kylien verkostotapaamisessa 11.11. samalla vaihtaen kokemuksia maalle muuton edistämistoimista. Lue ajankohtaiset meiltä ja kumppaneiltamme. Lue uutiskirje klikkaamalla tästä.

Lue lisää

Hämeen Kylät uutiskirje elokuu 2023

Elokuun uutiskirje kehottaa osallistumaan VALPAS 2023 -harjoitukseen ja erityisesti keskiviikkona kyläturvallisuusiltaan. Etäkatsomoja on ympäri maakuntaa, vielä uusia paikkoja mahtuu mukaan. Leader-rahoitushaut ovat nyt auki! Hakujaksot löydät kirjeestä. Vesihuoltokyselyä saa mielellään jakaa omalla kylällä. Lue ajankohtaiset meiltä ja kumppaneiltamme. Lue uutiskirje klikkaamalla tästä.

Lue lisää

Hämeen Kylät uutiskirje heinäkuu 2023

Heinäkuun uutiskirje kertoo kunnianosoituksista, Hämeen Vuoden Kylä 2023 on Kuusjoenkulma.  Paikallistoimija valittiin nyt ensimmäisen kerran. Leader-rahoitushaut ovat nyt auki! Valpas 2023 -yhteistoimintaharjoitus on syyskuun alussa, Hämeen Kylät kutsuu kyliä mukaan osallistumaan siihen järjestämällä etäkatsomon kyläturvallisuusteemalla. Leikkimielinen kyläbingo sopii kesäisiin kyliin. Lue ajankohtaiset meiltä ja kumppaneiltamme. Lue uutiskirje klikkaamalla tästä.

Lue lisää

Hämeen Kylät uutiskirje kesäkuu 2023

Kesäkuun uutiskirje kutsuu Avoimet Kylät -päivän kylätapahtumiin kesäkuun toisena lauantaina .  Kyläkummeja on jo kaksikymmentä, tervetuloa uudet kyläkummit joukkoon! Polku kylään asumiskokeiluun Alvettulaan voi nyt hakea. Valpas 2023 -yhteistoimintaharjoitus syyskuun alussa, Hämeen Kylät kutsuu kyliä mukaan osallistumaan siihen. Lue ajankohtaiset meiltä ja kumppaneiltamme. Lue uutiskirje klikkaamalla tästä.

Lue lisää

Hämeen Kylät uutiskirje toukokuu 2023

Toukokuun uutiskirje kutsuu kyliä ilmoittamaan tapahtumansa Avoimet Kylät -päivään.  Kyläkummitoiminta käynnistyy, kuten myös uusi Leader-rahoituskausi.  Tietoa kylätoiminnan ansiomerkeistä. Talo maalta -palvelu avattu. Lue ajankohtaista meiltä ja kumppaneiltamme. Lue uutiskirje klikkaamalla tästä.

Lue lisää

Hämeen Kylät uutiskirje huhtikuu 2023

Huhtikuun uutiskirje on pullollaan tapahtumia ja asiaa! Kyläkummitoiminta käynnistyy, kuten myös uusi Leader-rahoituskausi.  Hämeen Vuoden Kylä ja Paikallistoimija 2023 haut on auki. Avoimet Kylät -päivän puitteissa tapahtumajärjestäjän koulutusta kylille tulossa. Tietoa kylätoiminnan ansiomerkeistä. Lue ajankohtaista meiltä ja kumppaneiltamme. Lue uutiskirje klikkaamalla tästä.

Lue lisää

Hämeen Kylät uutiskirje helmikuu 2023

Helmikuun uutiskirjessä jatkamme vaikuttamistyötä! Kutsumme Hämeen Kylät vaalipaneeliin. Avoimet Kylät -päivän ohjeistus kylille on koottu nyt. Polku kylään on uusi hankkeemme, jossa käynnistämme mm. kyläkummitoimintaa Hämeenlinnan seudulle. Lisäksi ajankohtaista meiltä ja kumppaneiltamme. Lue uutiskirje klikkaamalla tästä.

Lue lisää

Hämeen Kylät uutiskirje tammikuu 2023

Tammikuun uutiskirjessä vuosi lähtee liikkeelle yhteistyöllä ja vaikuttamisella!  Lue kirjeestä Hämeen Kylien hallituksen vierailusta Hämeenliitossa. Kirjeestä pääset myös kannanottoon Suomiradan suunnittelun lopettamiseksi. Lisäksi ajankohtaista meiltä ja kumppaneiltamme. Lue uutiskirje klikkaamalla tästä.   Tästä pääset lukemaan ja allekirjoittamaan kannanoton Suomirata Oy:n metsärataa vastaan

Lue lisää