Siirry sisältöön
Satakylät

Hämeen Kylät uutiskirje kesäkuu 2024

Kesäkuun uutiskirje kutsuu Avoimet Kylät -päivään 8.6., meiltä mukana 30 tulätapahtumaa ja koko SUomessa 630!  Kyläkumeilta voi kysyä kylän asioista silloin kuin muulloinkin. Lue ajankohtaiset meiltä ja kumppaneiltamme. Pääset uutiskirjeeseen tästä

Lue lisää

Hämeen Kylät uutiskirje toukokuu 2024

Toukokuun uutiskirjeessä Avoimet Kylät -päivään on jo ilmoittautunut yli 500 kylää, ilmoittautumisaikaa kylille jatkettu 31.5. asti. Polku kylään -hankkeessa kolme perhettä nyt asumiskokeiluissa. Suomen Kylien EU-vaaliohjelman avulla helpompi valita oma ehdokas EU-vaaleissa. Lue ajankohtaiset meiltä ja kumppaneiltamme. Lue uutiskirje klikkaamalla tästä.

Lue lisää

Hämeen Kylät uutiskirje huhtikuu 2024

Huhtikuun uutiskirje kutsuu kylätapaamiseen Rajojen ylityksiä 21.4. Kuusjoenkulmalle! Hämeen Vuoden Kylä ja Paikallistoimija 2024 hakuaikaa jäljellä. Avoimet Kylät -päivään on jo ilmoittautunut kyliä, muistakaa ilmoittautua. Polku kylään -hankkeen kuulumisia sekä useita kiinnostavia webinaareja ja tilaisuuksista. Lue ajankohtaiset meiltä ja kumppaneiltamme. Lue uutiskirje klikkaamalla tästä.

Lue lisää

Hämeen Kylät uutiskirje maaliskuu 2024

Maaliskuun uutiskirjeessä on avattu Hämeen Vuoden Kylä ja Paikallistoimija 2024 -haut . Rajojen ylityksiä -kylätapaaminen huhtikuussa Kuusjoenkulmalla. Avoimet Kylät -päivän ilmoittautuminen on auki kylätapahtumille. Useita kiinnostavia webinaareja ja tilaisuuksista. Lue ajankohtaiset meiltä ja kumppaneiltamme. Lue uutiskirje klikkaamalla tästä. Lue uutiskirje

Lue lisää

Hämeen Kylät uutiskirje joulukuu 2023

Joulukuun uutiskirjeellä toivotamme sinulle Hyvää Joulua ja kiitämme yhteistyöstä tänä vuonna. Kyläturvaa älykkäästi – etsimme pilottialueita, kyliä, pitäjiä ja kuntia verkostohankkeeseen. Ennakkotietoa tammikuun tilaisuuksista. Kiitokset kaikille talkoolaisille Avoimet Joulukylät -tapahtumista!  Lue ajankohtaiset meiltä ja kumppaneiltamme. Lue uutiskirje klikkaamalla tästä.

Lue lisää

Hämeen Kylät uutiskirje marraskuu 2023

Marraskuun uutiskirjeessä on sinulle paljon asiaa koottuna. Kuusjoenkulma – Hämeen Vuoden Kylä kutsuu avantosaunaan. Kylä yhteisönä turvallisuutta tuomassa on teemana ennen yhdistyksemme syyskokousta. Olemme myös hakeneet valmistelurahaa kyläturvallisuuden kehittämiseen Kanta-Hämeessä. Tehdään yhdessä kyliä näkyväksi Avoimet Joulukylät -tapahtumilla. Lue ajankohtaiset meiltä ja kumppaneiltamme. Lue uutiskirje klikkaamalla tästä.

Lue lisää

Hämeen Kylät uutiskirje lokakuu 2023

Lokakuun uutiskirjeessä jälleen paljon asiaa koottuna.  Tehdään yhdessä kyliä näkyväksi Avoimet Joulukylät -tapahtumilla. Polku kylään -hankkeemme välituloksia esitellään valtakunnallisilla kyläpäivillä 1.11. ja kylien verkostotapaamisessa 11.11. samalla vaihtaen kokemuksia maalle muuton edistämistoimista. Lue ajankohtaiset meiltä ja kumppaneiltamme. Lue uutiskirje klikkaamalla tästä.

Lue lisää

Hämeen Kylät uutiskirje elokuu 2023

Elokuun uutiskirje kehottaa osallistumaan VALPAS 2023 -harjoitukseen ja erityisesti keskiviikkona kyläturvallisuusiltaan. Etäkatsomoja on ympäri maakuntaa, vielä uusia paikkoja mahtuu mukaan. Leader-rahoitushaut ovat nyt auki! Hakujaksot löydät kirjeestä. Vesihuoltokyselyä saa mielellään jakaa omalla kylällä. Lue ajankohtaiset meiltä ja kumppaneiltamme. Lue uutiskirje klikkaamalla tästä.

Lue lisää

Hämeen Kylät uutiskirje heinäkuu 2023

Heinäkuun uutiskirje kertoo kunnianosoituksista, Hämeen Vuoden Kylä 2023 on Kuusjoenkulma.  Paikallistoimija valittiin nyt ensimmäisen kerran. Leader-rahoitushaut ovat nyt auki! Valpas 2023 -yhteistoimintaharjoitus on syyskuun alussa, Hämeen Kylät kutsuu kyliä mukaan osallistumaan siihen järjestämällä etäkatsomon kyläturvallisuusteemalla. Leikkimielinen kyläbingo sopii kesäisiin kyliin. Lue ajankohtaiset meiltä ja kumppaneiltamme. Lue uutiskirje klikkaamalla tästä.

Lue lisää

Hämeen Kylät uutiskirje kesäkuu 2023

Kesäkuun uutiskirje kutsuu Avoimet Kylät -päivän kylätapahtumiin kesäkuun toisena lauantaina .  Kyläkummeja on jo kaksikymmentä, tervetuloa uudet kyläkummit joukkoon! Polku kylään asumiskokeiluun Alvettulaan voi nyt hakea. Valpas 2023 -yhteistoimintaharjoitus syyskuun alussa, Hämeen Kylät kutsuu kyliä mukaan osallistumaan siihen. Lue ajankohtaiset meiltä ja kumppaneiltamme. Lue uutiskirje klikkaamalla tästä.

Lue lisää