Siirry sisältöön
Satakylät

Hämeen Kylät uutiskirje toukokuu 2023

Toukokuun uutiskirje kutsuu kyliä ilmoittamaan tapahtumansa Avoimet Kylät -päivään.  Kyläkummitoiminta käynnistyy, kuten myös uusi Leader-rahoituskausi.  Tietoa kylätoiminnan ansiomerkeistä. Talo maalta -palvelu avattu. Lue ajankohtaista meiltä ja kumppaneiltamme. Lue uutiskirje klikkaamalla tästä.

Lue lisää

Hämeen Kylät uutiskirje huhtikuu 2023

Huhtikuun uutiskirje on pullollaan tapahtumia ja asiaa! Kyläkummitoiminta käynnistyy, kuten myös uusi Leader-rahoituskausi.  Hämeen Vuoden Kylä ja Paikallistoimija 2023 haut on auki. Avoimet Kylät -päivän puitteissa tapahtumajärjestäjän koulutusta kylille tulossa. Tietoa kylätoiminnan ansiomerkeistä. Lue ajankohtaista meiltä ja kumppaneiltamme. Lue uutiskirje klikkaamalla tästä.

Lue lisää

Hämeen Kylät uutiskirje helmikuu 2023

Helmikuun uutiskirjessä jatkamme vaikuttamistyötä! Kutsumme Hämeen Kylät vaalipaneeliin. Avoimet Kylät -päivän ohjeistus kylille on koottu nyt. Polku kylään on uusi hankkeemme, jossa käynnistämme mm. kyläkummitoimintaa Hämeenlinnan seudulle. Lisäksi ajankohtaista meiltä ja kumppaneiltamme. Lue uutiskirje klikkaamalla tästä.

Lue lisää

Hämeen Kylät uutiskirje tammikuu 2023

Tammikuun uutiskirjessä vuosi lähtee liikkeelle yhteistyöllä ja vaikuttamisella!  Lue kirjeestä Hämeen Kylien hallituksen vierailusta Hämeenliitossa. Kirjeestä pääset myös kannanottoon Suomiradan suunnittelun lopettamiseksi. Lisäksi ajankohtaista meiltä ja kumppaneiltamme. Lue uutiskirje klikkaamalla tästä.   Tästä pääset lukemaan ja allekirjoittamaan kannanoton Suomirata Oy:n metsärataa vastaan

Lue lisää

Hämeen Kylät uutiskirje joulukuu 2022

Joulukuun uutiskirje toivottaa kaikille kyliin ja kortteleihin rauhallista jouluaikaa ja toiminnallista vuotta 2023!  Kirjeestä löydät tutkimuksen Hämeen kylien nimihistoriasta ja terveisiä tältä vuodelta sekä suuntia tulevaan. Ajankohtaista meiltä ja kumppaneiltamme. Lue uutiskirje klikkaamalla tästä.

Lue lisää

Hämeen Kylät uutiskirje marraskuu 2022

Marraskuun uutiskirje kutsuu Hämeen Kylät ry:n syyskokoukseen ja Kylä välittää -iltaan, muihin tapahtumiin sekä ilmoittamaan kylän jouluajan tapahtumat Avoimiin Joulukyliin. Ajankohtaista meiltä ja kumppaneiltamme. Lue uutiskirje klikkaamalla tästä.

Lue lisää

Hämeen Kylät uutiskirje lokakuu 2022

Lokakuun uutiskirjeessä kerrotaan Surkein kylätie hausta, Avoimet joulukylät -tapahtumasta sekä muista kiinnostavista tapahtumista ja koulutuksista meiltä ja kumppaneiltamme. Lue uutiskirje klikkaamalla tästä.

Lue lisää

Hämeen Kylät uutiskirje syyskuu 2022

Syyskuun uutiskirjeessä muistutetaan uudesta Kanta-Hämeen kyläohjelmasta. Olisiko nyt sopiva aika kokoontua juttelemaan, mikä on teidän kylänne suunta ja askeleet vielä parempaan kyläelämään? Mukana tietoa myös meidän ja kumppaneittemme kiinnostavista koulutuksista ja tarjonnasta. Lue uutiskirje klikkaamalla tästä.

Lue lisää

Hämeen Kylät uutiskirje elokuu 2022

Elokuun uutiskirjeessä seuraavaa Vuoden Maaseututoimija 2022 tunnustus Hämeeseen, Läyliäinen Hämeen Vuoden Kylä 2022, Kanta-Hämeen kyläturvallisuuspilotin laajenemisesta Hausjärvellä, sekä muusta Mukana tietoa myös kumppaneittemme kiinnostavista koulutuksista ja tarjonnasta. Lue uutiskirje klikkaamalla tästä.   ja täydennyksenä uutiskirjeeseen: RYHMÄKUVA: Kanta-Hämeen porukka Suomen Kylät ry:n 25-vuotisjuhlassa KUVA: Maaseututoimija 2022 Jouko Lindroos Suomen Kylät ry:n perustelut Jouko Lindroos – Vuoden…

Lue lisää

Hämeen Kylät uutiskirje toukokuu 2022

Toukokuun uutiskirjeessä löydät tietoa Avoimet Kylät -päivästä ja siihen ilmoittautumisesta,  Kanta-Hämeen kyläturvallisuuspilotin laajenemisesta Hausjärvellä, sekä muusta Mukana tietoa myös kumppaneittemme kiinnostavista koulutuksista ja tarjonnasta. Lue uutiskirje klikkaamalla tästä.

Lue lisää