Skip to content
Satakylät

Ohjeita järjestäjille

Avoimet kylät -päivä ensi kesänä 13.6.2020 – laittakaahan jo toimintasuunnitelmiinne

Meille saa mielellään kertoa heti, kun tiedätte, että olette järjestämässä Avoimet Kylät -päivän tapahtumia.

Hämeen Kylät ry koordinoi päivää Kanta-Hämeessä ja Suomen Kylät ry valtakunnallisesti.

 

Tapahtumalla on oma valtakunnallinen nettisivu avoimetkylat.fi 

Avoimet Kylät-päivän nettisivuilta saat logot ja ilmoituspohjat käyttöönne. Kaikki päivään osallistuvat kylätapahtumat tulevat sinne samalle Google-karttasovellukselle.

 

 

Hämeen Kylät hoitaa tapahtuman yleismarkkinointia Kanta-Hämeessä: Kanta-Hämeen tapahtumakartta 2019, Facebookissa Avoimet Kylät Kanta-Hämeessä, teemme mediatiedotteita ja kokoamme lehti-ilmoituksia sekä teemme nostoja sosiaalisessa mediassa.

Meille saa mielellään lähettää tapahtumaanne liittyviä kuvia ja juttuvinkkejä nostettavaksi esiin tiedottamisessa. Sähköpostiosoite on toimisto@hameenkylat.fi

Opaskyltit ja muu jaettava materiaali

Edellisten vuosien Avoimet Kylät- opaskyltit kannattaa säilyttää ensi kesälle. 

 

Oma markkinointi

Markkinoikaa omaa tapahtumaanne myös itse omilla kanavillanne. Muistathan aina mainita että tapahtumanne on osa Avoimet Kylät-päivää. Ilmoittakaa tapahtuma ilmaisiin tapahtumakalentereihin. Jos teette omasta tapahtumastanne FB-tapahtuman, jaattehan sen kanssamme.

Suosittelemme että ilmoitatte tapahtumanne meidanhame.fi tai TavastiaEventsme-sivustolle, joilta ne siirtyvät automaattisesti mm. Hämeenlinnan Kaupungin tapahtumakalenteriin. Tavastia Eventsiin syötetyn tapahtuman voi kuka tahansa hakea omaan kalenteriin, verkkosivuille, palveluihin tai mobiilisovelluksiin.

 

Palaute

Suomen Kylät (tai Hämeen Kylät) tekee palautekyselyn, jonka linkki lähetetään järjestäjille Avoimet Kylät -päivän jälkeen.