Siirry sisältöön
Satakylät

24.11. klo 17 Info Yhdistysavustajat hommiin

Hämeen Kylät TriPla-hanke logo

Yhdistyksissä ei ole kaikkea pakko tehdä talkoilla. Yhdistys voi palkata avuksi työntekijän palkkatuella lähes ilmaiseksi.

Hämeen Kylät ry:n ja LounaPlussa ry:n TriPla II-hanke on auttanut yhdistyksiä jo viisi vuotta työllistämisessä hyvin tuloksin.

Infotilaisuus on tarkoitettu eritysesti Hauhon, Lammin ja Tuuloksen yhdistyksille. Myös yhdistykset muualta Kanta-Hämeestä ovat tervetulleita.

Infossa Työvalmentaja Päivi Äyhönen kertoo, mitä yhdistysavustajan palkkaaminen tarkoittaa ja minkälaisia työtehtäviä voi olla. Nyt on hyvä hetki valmistautua palkkaamaan yhdistysavustaja ensi vuonna.

 

Mukana kertomassa kokemuksia yhdistysavustajasta

  • Kiinteisönhoitaja Vojakkalan kylällä Lopella, Sisko Savolainen
  • Yhdistystysavustaja apuna lasten partiotoiminnassa ja ulkoiluttamassa ikäihmisiä, Anja Vitie Partiolippukunta Lammin Evonkävijöistä

 

Työsuhteeseen saadaan palkkatukea

Yhdistykset voivat työllistää palkkatuella pitkään töitä etsineen henkilön lähes ilmaiseksi, koska työsuhteeseen saadaan palkkatukea. Hallintomaksu on 50 euroa kuukaudessa, joka kattaa mm. tilitoimiston palkanlaskupalvelut. Pääsääntöisesti työntekijä tekee yhdistyksen töitä palkkatuella puoli vuotta. Työaika on keskimäärin 5 tuntia päivässä. Jos omasta yhdistyksestä ei löydy tarpeeksi hommia, voi työpanosta jakaa toisen yhdistyksen kanssa. Hanke hoitaa tarvittavan byrokratian yhdistyksen valtuuttamana.

 

Yhdistysavustaja, talonmies, emäntä, viestijä, kerhoavustaja, seniorikaveri, tapahtumanikkari …

Yhdistyksistä löytyy mitä moninaisimpia työtehtäviä. Yhdistysavustaja voi olla kiinteistönhoitaja tai viestijäsihteeri, tai olla apua vaikka yhdistyksen kerhojen vetämisessä, seniorikaverina tai vaikkapa kahvitteluhetkissä?

Työvalmentaja Päivi Äyhönen ja kyläasiamies Elina Leppänen auttavat mielellään kiinnostuneita yhdistyksiä kokoamaan mielekkäitä työtehtäviä ja varautumaan hyvissä ajoin ensi vuoteen.

 

Ilmoittautuminen infoon

Osallistuminen on suositeltavaa verkossa. Teams-osallistumislinkki lähetään ilmoittautuneille sähköpostiin.
Tässä osallistumislinkki, jos et ilmoittaudu etukäteen
Info järjestetään Hämeen Kylät ry:n toimistolta Tuuloksesta.  Tarvittaessa Pannujärventien tiloihin voidaan ottaa myös pieni joukko paikan päälle, silloin ilmoittautuminen on pakollinen.

Ilmoittaudu tästä infoon

Tarvittaessa voit ilmoittautua myös puhelimitse 0400 944 868.

Hämeen Kylien IT-tuki auttaa tarvittaessa teamsin käytössä.  Ole silloin yhteydessä toimisto@hameenkylat.fi tai 050 4430 935.

 

Osallistu infoon tällä linkillä

Tässä teams-osallistumislinkki infoon

 

Lisätietoa TriPlan kautta työllistämisestä

www.triplahanke.fi