Siirry sisältöön
Satakylät

Kanta-Hämeen kyläverkosto – missä mennään? työpaja 13.11.2019

Te, kylissä ja asuinalueilla toimivat yhdistykset olette osa Kanta-Hämeen kyläverkostoa. Työpajassa ke 13.11. klo 17.00-18.45 Tiirinkosken tehtaalla kokoamme Kanta-Hämeen kyläverkoston SWOTin eli mikä on hyvää, huonoa, mitä uhkia ja mahdollisuuksia on kylien yhdistyksillä. Tänä vuonna perustettu Kanta-Hämeen järjestöneuvottelukunta on aloittanut maakunnallisen järjestöohjelman tekemisen. Me haluamme, että siinä näkyy kylien yhdistykset ja sen tulee palvella myös teitä. Kyläverkoston tilannearviota käytetään järjestöohjelman laatimisessa apuna.

Tervetuloa mukaan yhteiseen työpajaan Tiirinkosken tehtaalle (Haantie 5, 13500 Hämeenlinna) Tiirinkosken Tehdas on Hämeen Härkätiellä maatilan yhteydessä, entisessä navetassa toimiva vohvelikahvila/ravintola ja sisustus- ja herkkupuoti, jossa on tarjolla herkkuja oman tilan härkäpapuista ja ylämaankarjasta.

Työpaja pidetään Tiirinkosken aitassa ja ennen sitä on navetassa tarjolla kahvia ja suolaista klo 16.30. Tarjoilun vuoksi voit mielellään ilmoittautua, erityisesti jos sinulla on ruoka-allergioita edelliseen perjantaihin mennessä.

Illan päätteeksi on Hämeen Kylät ry:n syyskokous  ke 13.11. klo 19, jossa sääntömääräiset asiat. Syyskokoukseen tervetuloa niin jäsenet kuin yhdistyksemme toiminnasta kiinnostuneetkin!