Siirry sisältöön
Satakylät

Haussa: Hämeen Vuoden Kylä 2021 – Nuori Kylätoimija sekä Kylätoiminnan tiennäyttäjä

Hämeen Vuoden Kylä 2021 haku avoinna

Vuoden Kylän valinnalla tuodaan esille kylien monipuolista toimintaa ja saadaan näkyvyyttä ja tunnettavuutta kylätoimintaan! Voittajakylälle on tarjolla paljon mainetta & kunniaa & rahaa 500 euroa kylän markkinointiin.

Vuoden Kylän valinnassa painotetaan kylien kehittämisen suunnitelmallisuutta, pitkäjänteisyyttä ja uutta luovaa toimintaa sekä tulevaisuuteen suuntautumista ja yhteistyön sujumista.

Tänä poikkeuksellisena vuotena saa mielellään myös tuoda esille, miten toimintaa on muutettu koronarajoitusten ehdoilla.

Hämeen Kylät ry valitsee vuosittain Hämeen Vuoden Kylän. Valintaryhmään kuuluu edustajat Hämeen Kylät ry:n hallituksesta, Hämeen liitosta sekä Hämeen Vuoden kylästä 2020. Tutustu aiempiin Hämeen Vuoden Kyliin 

Kuka tahansa saa ehdottaa Hämeen Vuoden Kylää 2021!

Mikä on sinun suosikki kyläsi Kanta-Hämeessä? Mieti lyhyet perustelut ja lähetä ehdotuksesi Hämeen Vuoden Kyläksi 2021 perusteluineen viimeistään 31.3. Voit osallistua samalla kilpailuun, jossa arvomme pieniä Hämeen Kylät -tuotteita. Tee yleisöehdotus Hämeen Vuoden Kyläksi 2021.

 

Kylä, tehkää oma hakemus!

Kylien omat hakemukset voi lähettää 30.4. asti.
Kylän hakemuslomake Vuoden Kyläksi.

 

Hämeen Kyläksi 2021 ei valita kylää, joka on palkittu Vuoden Kylänä viimeisen 10 vuoden aikana. Kylien hakemukset ovat voimassa 3 vuotta.  Hämeen Vuoden Kylä 2021 osallistuu valtakunnalliseen Vuoden Kylä -kisaan seuraavana vuonna.

Hämeen Vuoden Kylä julkistetaan ja palkitaan kesällä.

Hämeen Kylätoiminnan Tiennäyttäjä 2021 haussa

Tunnetteko henkilön, joka on antanut omaa panostaan merkittävästi ja pitkäjänteisesti kylätoimintaan?
Hämeen Kylät ry etsii myös Hämeen Kylätoiminnan Tiennäyttäjää 2021. Miettikää lyhyet perustelut ja ehdottakaa Hämeen Kylätoiminnan Tiennäyttäjää tällä lomakkeella 30.4 mennessä.

 

Hämeen Nuori Kylätoimija 2021

Tänä vuonna Hämeen Kylät haluaa tuoda esille, kuinka kylätoiminta on mahdollista kaikenikäisille ja erityisesti myös nuorille. Tunnetko henkilön, joka on antanut omaa panostaan merkittävästi ja pitkäjänteisesti kylätoimintaan? Nuori kylätoimija on alle 30-vuotias.
Mieti lyhyet perustelut ja ehdota Hämeen Kylätoiminnan Tiennäyttäjää tästä: Hämeen Nuori Kylätoimija 2021 ehdotuslomake.

 

Hämeen Kylät ry:n hallitus tekee valinnat ja julkistaa kaikki palkittavat kesällä 2021