Siirry sisältöön
Satakylät

Hämeen Kylät ja koronatilanne

Hämeen Kylät ottaa myös osaltaan vastuuta muuttuneesta tilanteesta maailmassa THL:n ja Suomen hallituksen neuvojen mukaisesti. Pyrimme huomioimaan työntekijöiden ja kumppaneiden suojaamisen korona-altistukselta. Teemme etätöitä ja pyrimme pitämään välttämättömät tapaamiset etänä. Kyläasiamiehen ja työvalmentajamme tavoittaa edelleen sähköpostitse, WhatsAppilla, tekstiviestillä ja puhelimitse. He ovat yhteydessä sovituista tapaamisista ja katsovat kanssanne sopivat toimintatavat.

Suosittelemme myös kyläyhdistyksiä siirtämään isompia kokoontumisia ja tapahtumia tulevaisuuteen.

Toivomme, että pääsemme viettämään Avoimet Kylät päivää 13.6. ja jatkamme päivän järjestelyjä toistaiseksi normaalisti. Tiedotamme mahdollisista muutoksista heti, jos uutta tietoa tulee.

 

Huomioidaan ikäihmiset ja muut avuntarpeessa olevat. 

Paikallisyhteisöissä voimme miettiä miten toimimme, ettei kukaan jäisi yksin pelkojensa ja epävarmuutensa kanssa uudessa tilanteessa. Positiivisuus ja toivon ylläpitäminen on tärkeää. Voimme muistuttaa naapuriavun tärkeydestä erityisesti viestinnällisin keinoin. Kyläyhdistys voi esimerkiksi kehottaa olemaan naapuruston ikäihmisiin yhteydessä puhelimitse. Kyläyhdistys voi tarjota apua esimerkiksi kaupassa käyntiin noudattaen samalla viranomaisten ohjeita. Pidetään huolta itsestämme ja toisistamme!

   

17.3. turvallisia tapahtumia ja tekemistä -ilta ja kevätkokouksemme siirretään myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan.

Lue myös Suomen Kylät ry:n tiedote asiasta, siinä mm. lakimiehen vinkkejä vuosikokouksiin liittyen.