Siirry sisältöön
Satakylät

PERUUTUS: SIIRRETÄÄN Turvallisia tapahtumia ja tekemistä kylissä ja yhdistyksissä! 17.3.2020

Elaimet_kylatapahtumassa

Ilta 17.3.2020 klo 18 Keltaisella talolla PERUUTETTU
TILAISUUS SIIRRETÄÄN – uusi ajankohta ilmoitetaan myöhemmin

Yhdistykset järjestävät tapahtumia, talkoita, leirejä ja monenlaista toimintaa. Kylissä pidetään huolta myös yhteisistä alueista kuten ulkoilupoluista, leikkipuistoista, vene- ja uimarannoista. Järjestävät yhdistykset vastaavat näiden toimintojen turvallisuudesta. Kuluttajaturvallisuuslaki määrittelee tapahtumien ja palveluiden järjestäjille velvoitteita, joista on hyvä olla perillä. Nyt perehdymme turvallisuusasioihin ja järjestäjien vastuukysymyksiin yhdessä Tukesin asiantuntijan Kielo Kestinmäen kanssa.

Kulttuuritalon tarinasta innostusta kylätaloille

Keltaisen talon uusi isäntä, kulttuuripalkittu Olli Soini kertoo oman tarinansa, kuinka päätyi Riihimäen Vihreälle talolle ja miten talosta on tullut niin suosittu. Alkuun kahvitarjoilu 17.30 lähtien Ollin herkuilla. Ilta on avoin ja maksuton kaikille kiinnostuneille. Tarjoilun vuoksi toivomme ilmoittautumaan 12.3. mennessä toimisto@hameenkylat.fi tai 0400 944 868.

Ohjelma_TurvallisiaKylatapahtumia_Toimintaa_17.3.2020

Ilta päättyy Hämeen Kylät ry:n kevätkokoukseen 

Lopuksi yhdistyksemme jäsenet sekä muut toiminnastamme kiinnostuneet tervetuloa jäämään Hämeen Kylät ry:n sääntömääräiseen kevätkokouseen klo 19.40

 

Keltainen talo on kulttuurikahvila Janakkalan kirkonkylän kulttuuriympäristössä Laurinmäen kotiseutualueen reunalla.