Siirry sisältöön
Satakylät

Vähikkälä välittää – miten sinun kyläsi?

Kylä välittää – miten sinun kyläsi?

Yhteisöllisyys on läheisyyttä ja luo turvaa. Kyläyhteisö ja naapurusto voi tulla apuun kriisin hetkellä. Kriisejä voi olla monenlaisia luonnonmullistuksista henkilökohtaisiin kriiseiseihin. Hämeen Kylät ry haluaa kannustaa kyläyhteisöjä, naapurustoja ja sinua, toimimaan kriisitilanteessa. Siksi haluamme kuulla, miten kyläyhteisöissä on toimittu tai varauduttu auttamaan erilaisten kriisien kohdatessa.

Hämeen Kylät ry arpoo kaksi sisäänpääsyä (sisältää ohjelman ja cocktail-tyyppisen ruuan juomineen)
VÄHIKKÄLÄ VÄLITTÄÄ 24.11.2021 hyväntekeväisyystapahtumaan, arvo 200 euroa tähän kyselyyn vastanneiden kesken.

Arvonta suoritetaan 18.11.2021 illalla Hämeen Kylät ry:n syyskokouksen päätteeksi.

Itsemurha kosketti Vähikkälän kylää Janakkalassa toukokuussa 2021, kun kaikkien tuntema suurperheen isä päätyi tähän peruuttamattomaan ratkaisuun. Perhe sai kyläläisistä tiiviin turvaverkon, joka osallistui arjen apuun ja läsnäoloon heti tapahtuneesta lähtien.
Vähikkälä välittää -hyväntekeväisyystapahtumassa mukana mm. Eroma, Samae Koskinen, Olavi Uusivirta, Ilkka Lahti, Pentti Hietanen.

Voit varmistaa pääsysi paikan päälle lunastamalla vastikkeen (sisältää ohjelman ja tarjoilun) Mesenaatin joukkorahoituskampanjan kautta klikaamalla tästä. Sisäänpääsyjä paikan päälle on rajoitettu määrä.

Vähikkälä VÄLITTÄÄ 24.11.2021 tapahtumaa voit seurata myös livestream: antennikanavapaikalta 26 sekä verkossa. Ota tapahtuma seurantaan tästä