Siirry sisältöön
Satakylät

27.10 ja 18.11 Kylätreffit tärkeistä aiheista

Hämeen Kylät kutsuu: Kylätreffit syksyllä 2021

Kylätreffit ovat kylä- ja asukastoimijoiden sekä kylien ystävien verkkotapaamisia. Alkuun alustus tai kiinnostavia kyläesimerkkejä. Aikaa on aina varattu kysymyksiin ja kokemusten vaihtoon illan aiheesta.

Korona-aika on opettanut meidät tapaamaan ja vaihtamaan kuulumisia verkossa. Lämpimästi tervetuloa mukaan Kylätreffeille!

Järjestämme kylätreffit teams-alustalla.

Jos tarvitset opastusta tai haluat etukäteen kokeilla etäosallistumista, ole silloin hyvissä ajoin yhteydessä IT-tukeemme/ yhdistyssihteeri Rikuun toimisto@hameenkylat.fi tai 050 4430 935.

Aikaisemmat kylätreffit – aiheet ja materiaalit täältä

 

KYLÄTREFFIT SYKSY 2021 – Hyvää elämää kylissä -tärkeistä aiheista

Toteutimme alkuvuodesta Hyvää elämää kylissä -kyselyn. Vastaajat nostivat kolmeksi tärkeimmäksi teemaksi lähipalveluja uusin keinoin, kylille asumaan ja nuoret toimivat ja palaavat. Seuraavilla Kylätreffeille keskustelemme näistä tärkeistä aiheista kyselyyn tulleiden ideoiden pohjalta.

 

18.11. klo 18-19.30 KYLÄTREFFIT VIKSPIRTILLÄ JA VERKOSSA – Lähipalveluja uusin keinoin
Tutustumme Viksbergin asukasyhdistyksen palveluihin asukastalo Vikspirtillä (Ollintie 6, Forssa) ja kuulemme Lopen kunnan etäjumpasta, jossa jumpparyhmä myös Vojakkalan kylätuvalla.
Illan päätteeksi Hämeen Kylät ry:n syyskokous klo 19.30.

 

27.10. klo 18-19.30 KYLÄTREFFIT VERKOSSA – Nuoret toimivat ja palaavat
Mukana Suomen Kylät ry:n nuorisojaostosta Essi Tuomenoja Lopelta. Essi kertoo mitä kylien nuoret eri puoli Suomea pitävät tärkeänä ja kuinka nuorisojaosto toimii näiden asioiden eteen.

ActionLAB  suunnittelee ja toteuttaa mielekästä tekemistä nuorten kanssa heidän omilla asuinalueillaan Hämeenlinnan seudulla, sieltä mukana Ilona Härö ja Jenni Kurkela Hämeenlinnan seudun 4H -yhdistyksestä.

Katso nuorisojaoston esittelydiat tästä

Katso ActionLABin esittelydiat tästä

 

 

Järjestämme Kylätreffit teams-alustalla LIITY TÄSTÄ LINKISTÄ.

Mikäli tarvitset apua teams-sovellukseen, ole yhteydessä Hämeen Kylien IT-tukeen Rikuun 0504430935.